Overslaan en naar de inhoud gaan
Gewestelijke Overheidsdienst Brussel
MijnBEW

"Brexit Adjustment Reserve": wat zijn uw behoeften?

06 juli 2022

Exporteert u naar of importeert u vanuit het Verenigd Koninkrijk?  Of bent u dat van plan? Dan is onderstaande info belangrijk voor u.

Brexit Adjustment Reserve

Naar aanleiding van de Brexit heeft de Europese Unie een speciale reserve voor de aanpassing aan de Brexit aangelegd  (« Brexit Adjustment Reserve »). De Brusselse gewestregering heeft een actieplan opgesteld om de belangrijkste uitdagingen aan te pakken. 

Momenteel zijn er een aantal premies in de maak voor bedrijven die te lijden hebben onder de Brexit. Om die steunmaatregelen zo goed mogelijk te kunnen aanpassen aan uw behoeften en alle betrokken ondernemingen te kunnen informeren, hebben wij uw hulp nodig.

Werd uw bedrijf, in het verleden of nu, op één of andere manier getroffen door de Brexit ? Heeft u handelsbetrekkingen met het Verenigd Koninkrijk, heeft u deze gehad of bent u van plan deze te hebben (uitvoer, investeringen, invoer, ontvangst van Britse klanten, enz.)

Als dit voor u geldt, neem dan 3 minuten de tijd om onderstaande vragenlijst in te vullen. Dit zal ons helpen uw behoeften beter te begrijpen en wij zullen u op de hoogte brengen wanneer de « Brexit Impact» premie (BAR) gelanceerd wordt. Die zal in principe begin 2023 beschikbaar zijn.

Vul deze vragenlijst in

🇪🇺 Dit project wordt gefinancierd door de Europese Unie.

Zie ook

Terug naar boven