Overslaan en naar de inhoud gaan
Gewestelijke Overheidsdienst Brussel
MijnBEW

Nieuws

Strijd tegen discriminatie bij aanwerving

10 juli 2023

Meent u slachtoffer te zijn van discriminatie tijdens een rekruteringsprocedure? Dan kunt u hierover vanaf nu ook klacht indienen bij de Gewestelijke Werkgelegenheidsinspectie via ons nieuwe webformulier.

Lees meer

Business Day: exportpremies

14 juni 2023

Exporteer je al of wil je jouw activiteiten in de nabije toekomst internationaal uitbreiden?   Een financieel duwtje in de rug helpt je jouw hotel-, reis- en standkosten en dergelijke te betalen.

Lees meer

Compenserende energiepremie

24 mei 2023

Ondernemingen die een gedeelde handelsruimte huren (type handelscentrum, handelszone, food market, …) hebben recht op een compenserende energiepremie.

Lees meer

Nieuwe projectoproep sociale economie!

22 mei 2023

Oproep tot innovatieve projecten voor sociale en democratische ondernemingen die tot doel hebben nieuwe producten of diensten aan te bieden om te voldoen aan opkomende maatschappelijke behoeften in Brussel.

Lees meer

Projectoproep: "Women in business 2023"

15 mei 2023

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest herlanceert haar projectoproep ter ondersteuning van vrouwelijke (kandidaat-)ondernemers. Deze oproep beschikt over een budget van 500.000 euro.

Lees meer

Nieuwe projectoproep: "Crea.brussels"

15 mei 2023

We starten een nieuwe editie van de projectoproep "Crea.brussels". Het doel is steun te verlenen aan creatie door Brusselse ondernemingen die actief zijn in de culturele en creatieve sector.

Lees meer

Terug naar boven